Thursday, March 19, 2009

entah mengapa

selamat malam semua!!
kdg2 aku terpikir nk cerita semua tntg life aku kt dlm blog nie..
tp masa x mengizinkan aku selalu mengupdate blog nie..
final sem nie betul2 busy and xd masa utk diri sendiri pun..
so that y lah aku hanya update cerita2 sedih jer kt dlm blog nie..
actually kesedihan ini bakal berlalu pergi..
and kegembiraan akn muncul tidak lama lagi..
sbb apa tue biar la rahsia..
aku xmau nk ulas sbb nyer aku sendiri x confirm dgn hal itu sebenar nya..
apa yg aku nk semua org tau skrg..
aku xkan sedih2 lagi spt mana yg kwn2 aku kata..
kwn2 yg selalu ambik berat and comment kt blog nie..
tenkiu sgt sbb nya dgn ada nya korg lah aku terus ber"blog" wlupun cerita yg aku sllu post mmg sedih2 belaka..hehe.. tp korg rajin je nk bace kan..tenkiu~~
tapi kalo next2 tyme korg terbaca entri yg happy tue..
korg jgn lah terkejut and rasa mcm dh terslah baca blog lak..huhu
erm.. apa yg aku nk sgt kata kat sini..
aku bersyukur sgt skrg nie..
sbb nya apa yg aku nak dh dpt..
tp aku sendiri msh xpasti dgn perasaan yg aku ada skrg..
sbb nya aku masih risau and takot ats ape yg telah berlaku sblm nie..
walau apa pun..aku akn terus berdoa agar kehidupan hari ini dh juga akan dtg..
lebih baek dan sentiasa baek serta di rahmati oleh NYA..

3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

rims_putih said...

hopefully ader jgk sinar kbahagiaan ko kt ak..

p/s : br lps mkn pizza

FAIZZAHARI WANNA BE said...

dunie ini ibarat dora..kadang kale kite ad dibawah, dan kadang kale kite berada diatas..ble brade diatas, jgn lpe org dibawah..mcm 2 gak la fungsi kawan..so, no more sedih2 after this k...be happy..

gadiskecil said...

thank faizahari wanna be..hehe..
aku akn sentiasa egt kwn2 termasuk lah ko yg sentias ceria nie..
next tyme aku xkan sedih lagi k..ko pun ceria selalu k..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...