Friday, February 13, 2009

luahan #1

wah teramat lama aku tidak "mengupdate" blog nie since aku menjadi cik tertipu..huhu..
Actually kesibukan telah melanda diri dan keputusan coverage di kawasan aku tggl.. Broadband bertukar hak milik..hihi.. Dats y aku xdpt nk on9... Ni pun curi2 je sbb dpt wireless.. hehe..
Erm bout post yg lepas rmi jgk yg antar comment.. Aku suka sgt siap ada yg bg tazkirah lagi.. Seronok nya aku baca!! At least aku dpt lah jgk idea cane nk settle kn masalah aku tu kn.. So now semua en penipu tu dh xggu edop aku lagi.. Tapi org baru lak muncul dlm idup aku.. Haha siapakah dia?? Biar lah rahsia..
Next week stat mid term test.. wah spt x percaya dh nk test.. Study masih lg berterabur.. Mcm mane nk study aku pun xtau..haha.. NAK MOOD STUDY!!!!! Saya masih tidak ada mood study, sebalik nya MOOD TIDO plak yg dtg.. (^_^)


2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

abangwan said...

Caiyok..caiyok.. Iss. Gud luck for da test.

Aku pun serabut jugak ni.Banyak sangat nak kena study.huwwwaaaaa...

faisal ezani said...

iss ada org baru dahh..hehe..
good luckk....aja aja fighting..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...