Sunday, February 15, 2009

luahan #3

Nak study tibe2 cm malas jer.. padahal byk lagi x cover nie.. Tapi still nk ngadap laptop nie.. Actually ada something nk kongsi.. Berkaitan teman2 saya yg bermasalah.. Mereka2 nie ada masalah yg biasa org laen pun ada.. Xlaen xbukan masalh cinta la.. Yg sorg nie dh ada awekz.. tapi ada lah hati kt gurlz laen.. bila tanya "ko syg x awekz ko?" jawab nya syg plak.. Tapi wt pekara yg mcm dh xsyg awekz sendiri.. Ish entah lah.. lelaki mmg suka curang.. Lagi 1 hal ada la beberapa kwn perempuan aku nie.. yg dh ada pakwe pun.. Huh.. kalo tgk deorg bercinta mcm dunia nie mereka yg punya, mcm mereka je lovely couple kat dunie nie.. Padahal si awekz tue wat scandal kt belakang.. Aku xbape nk suka kalo sorg gurlz nie dh ada bf tp gegatal ngn guyz laen... Yela.. bagi la guyz yg single2 tu pada gurlz yg single sbb mereka pun nk jgk rasa bahagia mcm yg kamu2 semua rasa.. kalo dh abes sume guyz awekz tue nk amik.. cane ngn gurlz yg still single tue.. Xkan nk amik pakwe korg plak.. jap g ada lak yg perang tarik rambut... hihi.. Aku tetap xsokong pada sesiapa yg curang nie.. Xkesah kalo nk berkawan tp kalo dh kuar smpi pagi, berdua lak tue.. Tu bukan kwn lagi dh.. tue kita panggil SCANDAL okeiii... Erm entah lah.. Biar la idup mereka aku xnk cmpur.. hanya yg mampu aku buat berceritera di sini.. hehe..
hidup aku disinari kebahagiaan.. yeke?? entah la aku pun xpasti dgn perasaan yg aku ada nie.. apa yg aku tau diri nya tercipta untukku.. hehe.. Yela tue kan..

2 orang dah komen, anda bila lagi ?:

MaWArBerDuRi said...

hehe..mencurangi dan dicurangi..buat serabut kepala ko+aku je pk..lantak depa la,,yang penting kita kekal dengan perkataan 'setia',,haha..tapi jadi single mcm aku ni okey pe,,hepi saje..hehe


p/s : ermm..dirinya tercipta utk ko?? abes ko plak utk sape erk?? huhu..jawab Is...ngeh3..

gadiskecil said...

sy setuju dgn kamu mawar berduri.. tapi kdg2 bila kita setia mereka2 plak yg curang?? bagaimana?? so lbh baek single kan.. happy ever tnpa sbrg masalah..

iss hanya untuk NYA..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...