Sunday, January 04, 2009

tagku..tagmu jua..

Award ni yg cute mute nie dapat dari miss jaz's yg sllu sggh and bg komen kt blog aku nie. Trimas ya!! Wlubagaimana pun award nie diberi 1 pakej dgn tag nyer skali.. Btw i'm happy sbb di tag.. Yeke happy?? (xtau lah ape perasaan nie, tggu tag dr org yea nnt..)

After bg award, miss jaz'z nk tau hobi kita ea.. 10 hobi yg paling kerap:
  1. tido smpi puas..
  2. makan sblm kenyang
  3. online
  4. mengemas tapi bkn memasak..
  5. kacau org
  6. layan perasaan sendiri
  7. suka tenung org.. tp bukan nk ngorat tau!
  8. borak on the phone
  9. join prog jd fasilitator
  10. drive laju-laju bila tesion..hehe

Then amanat yg terakhir nk serahkan award serta tag nie kepada..... 10 org yg bertuah!!

  1. Liyana
  2. hafizan
  3. ridzuanrohock
  4. rezz(org lidi)
  5. yaya
  6. zulfarham
  7. mayamin
  8. KA
  9. tok
  10. syafiQ

Buat mereka yg di tag. syarat2 tag adalah..(jgn mara yea)

  1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
  2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
  3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
  4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
  5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog gadis kecil untuk mendapatkan award anda"

4 orang dah komen, anda bila lagi ?:

rOhock said...

gua tag lu..

orANg liDi said...

aii dak kecik..
org lidi nih..
sayer da privet sayer nyer blog..
tp kalu rs nk bc blog sayer ks email k..
ni email sayer : lampu_83@yahoo.com

Miss Jaz said...

he..he..thanks dah jawab tag..camner blajar? o.k ker?blajar kat ne?hope rajin2 ler blajar..supaya tak menyesal kemudian hari..he..he..

eSkrEm cKLaT said...

thanks 4 the comment with simple "award"...

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...