Sunday, January 18, 2009

Sequence dari kesedihan yg dirasakan...

Ada yg bertanya nape last post aku sedih sgt. Erm aku sendiri xtau nape aku perlu rasa sedih mcm tue.. Tapi yg paling penting apa yg aku rasa sepanjang 3 minggu adalah kesedihan yg teramat sgt. Apa yg aku rasa:



  1. Kawan2 je ramai, tp tiada sape kt sisi aku..

  2. Aku xd sape2 nk mengadu.. so aku ceritera kt blog nie..

  3. Aku takut sgt sem terakhir aku nie..

  4. Rasa alone sbb org yang selalu ada ngn aku semua nya dh tinggal kan aku jauh..

  5. Family matters.. Aku risaukan parents aku..

  6. Aku risaukan adik2 aku..

  7. Aku berserabut dgn homework, presentation and assingment yg berlambak..

  8. Aku nk kan ketenangan, so bila sedih, aku nangis, bila nangis aku lega..huhu

  9. Sedih and sedih je..

  10. Tapi skrg aku dh buang jauh2 rasa sedih tue.. aku dh xnak rasa sedih2 lagi.. aku nk happy je pasni..

  11. Kesedihan semalam sudah pun berakhir, and yang pasti kegembiraan hari ini akan berpanjangan. Aku harap sgt ia berterusan supaya aku lebih tenang dan bersemangat menghadapi hari2 mendatang. To all yg sudi singgah and memberi comment yg membina thank diucapkan..seronok sgt smpi ada yg sggup nk temankan.. and ada juga yg terlalu concern smpikan soh wat sequence nie..hehe.. and to brutally honest.. did u think i should change my background song? supaya aku xrasa sedih2 lagi...

7 orang dah komen, anda bila lagi ?:

brutally honest said...

Well, it's up to you. if it makes you feel sad, you should change it.(walaupun time ko mengarang blog, ko memang takkan dengar lagu tu) Coz I do have a feeling that you still miss the person who loves the song so much!!!

Sometimes memang susah nak berhadapan dengan keputusan yang kita buat, walaupun pada kita keputusan tu betul.

(fuh, trus keluar segala ilmu PEERS)

eSkrEm cKLaT said...

u know what...
the best moment in our life is.. "when we learn abt sumthing"...

maybe u have learn so many things..
but the way u appreciate it.. will effect how u will draw ur next journey...

it is a long journey that nobody know.. how fast? happiness or darkness?....

the only person know abt it,only YOU!...

make sure... the next morning after u read this... u will always smile... bcoz u won the yesterday "journey"!!!

eSkrEm cKLaT said...

u want me to suggest any song...
but it is better if u not listen to this song utk seketika..
ok?? (-_-)

AimihAyy said...

tanpa sedih,takde warna la idup ni..

ade certain situation kite kena rasa sedih..

thats wat makes u grown up and matured..

jangan sedih sangat kay,cuz ramai lagi yang mungkin lebiiiiiih sedih dr kite.

if kawan tak cr kite,kita cari kawan..ok kan??hehe!

gadiskecil said...

thank aimi..
nnti kita cari aimi la k..hehe

AimihAyy said...

ok ok!
jalan jalan cari aimi!
btw iss,lagu baru ni best. lagu sedih. lagu banyak gile gile memori.

*slaphead*

AimihAyy said...
This comment has been removed by the author.

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...