Sunday, January 11, 2009

kesedihan..

Time aku post entri nie aku ada kt umah family and aku dlm keadaan sedih..Aku sendiri xtau kenapa aku mesti sedih mcm nie..Rasa nk nangis je. Air mata nie asyik nk mengalir keluar je. Padahal aku xatu pun apa and kenapa yg membuatkan aku perlu sedih mcm nie. Mungkin aku tension disebabkan byk tol hal yg berlaku even aku baru je 2 minggu memulakan hidup di kampus. Banyak hal yg aku x duga terjadi. Perjalanan hidup aku berserabut and x berlalu dgn baek spt mana yg aku nak. Aku binggung atas tindakan yg aku ambil. Aku tertanya sama ada tindakan yg aku ambil tue betul atau x. Hurm.. dia dh xde lagi kat sisi aku. Aku xtau mane dia dh menghilang. Kawan2 pun mcm tue jugak. Kalau ikut kan aku nie ramai sgt kawan, tapi tue sume kawan time senang jer. Kawan susah belum ada lagi. Permulaan sem aku yg terakhir nie aku rasa sunyi sangat sebab nye kawan2 sume dh jauh and ada life masing2.. Aku jugak yg alone skrg nie. Kenapa ye? Semua kwn2 tggl kn aku? Silap aku ke? aku nie menyusahkan mereka ke? ape yg aku dh buat kt mereka? Entah lah.. aku sendiri xd jawapan utk soalan2 itu.. yang aku tau skrg nie aku mmg kehilangan semua kawan2 aku. Maafkan aku jika aku ada buat salah pada kawan2. Manusia mane yg x wat silap. Macam tue jugak dengan aku. Aku harap sgt life aku utk mggu yg seterus nya berlalu dengan baek. Aku dh xnak sedih2 mcm nie. Aku nk happy jer. Bole x agak nyer?? Hope macam tu lah..

8 orang dah komen, anda bila lagi ?:

rims_putih said...

mb ur feeling kot..
bese la 1week org2 bz ckt..
petua jgn terperap..
g la jln2 mkn angin k...

p/s:blnja teh tarik hakim pn ok

rims_putih said...

mb ur feeling kot..
bese la 1week org2 bz ckt..
petua jgn terperap..
g la jln2 mkn angin k...

p/s:blnja teh tarik hakim pn ok

dewa cinta said...

jgn la sedih2..
sayer temankan awak k..
tiap mnusia mmg sentiasa ada wat salah...
kita mnusia kadang2 terlupa watak dan peranan juga kan..
kuatkan hati..
jgn sdih2

taK$uB II said...

cedih2 plak.......tension2 isap rokok

Miss Jaz said...

lawan dik kesepian tu..semua tu syaitan saja nak menyesatkan kita..lawan..u can do it..kawan2 tak hilang rasanyer...diaorang berdiam diri kot..sabar ek...mintalah pertolongan dari allah..

AimihAyy said...

dh tanya kan..nape sedih2...
buat sequence dr post ni k!
hahahaha

AimihAyy said...
This comment has been removed by the author.
brutally honest said...

Kenapa aku rasa lagu background ni yang membuatkan makin sedih?

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...