Monday, January 19, 2009

ini aku..

aku bukan lah seorang yg kejam..
sesuka hati nak membuang org dari hidup aku..
selalu nya org yg buat mcm tue kat aku..
and bila aku nk buat kat org selalu aku xsampai hati..
tapi kalo aku asyik nk pikir kan hati and perasaan org lain..
sape lak nk jage hati dan perasaan aku??
boleh x kira nya aku ignore je semua org yg cuba dekati aku buat sementara waktu??
sbb nya aku bukan lah jenis yg suka "report" setiap pergerakan aku..
means apa yg aku lakukan setiap hari, dgn sape aku keluar, naik ape, and pape je berkenaan diri aku..
pastu aku bukan lah jenis yg nk msg je setiap hari, nk call setiap masa, minit, saat.. bosan lah..
kalo bole aku nk ada life sendiri..
aku jugak xnak idop aku ditentukan org laen..
aku xsuka dipaksa-paksa..
apa aku nak buat, aku punya suka..
tapi lately nie..semua yg aku xsuka buat..aku kene buat..
sebab nya hanya lah nk menjaga hati dan perasaan "mereka" di luar sana..
patut kah aku terus begini??
aku dah penat sebab nya hidup aku sentiasa di control.. dh macam robot lah plak..
ari2 nak kene msg, ari2 nak kene call, kalo xcall kena jawab call..ish letih lah...
lagi pun aku dh biasa edop bebas.. parents aku pun xcontrol aku..
so bole x jgn paksa2 aku...
bagi aku nk cari somebody yg betul2 paham kita mmg susah..
but why not kita cuba.. tapi lagi aku cuba..lagi serabut jadi nya..
last2 bukan mereka yg paham aku..aku plak yg kene paham mereka..
haa..susah nyer..

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

eSkrEm cKLaT said...

again~~

sumtimes.. even hati x epy.. tp kita snyum and then, ur friends look at ur face... kamu akan rasa heppy sgt...

kdg2 perasaan org lain lebih penting... sbb nye.. kita bole fhm hati kita.. tp org lain x leh.. betul x???

jd.. utk perasaan org lain.. kta try sbaik nya supaya beliau2 di sana epy dgn hadirnya kita..

utk perasaan kita..
kita tau apa yg kita nak.. (abg am ajar sy)...
so kita tentu leh wt sumthing utk itu.. and org lain x mampu..

klu sy pun ada di depan kamu.. and nyanyi lagu+cerita apa yg leh wat kamu snyum+main gitar utk lagu2 yg kamu suka+always stay wif you...
but ur heart still say NO+NO+NO...

semua nya sia2.. kan??
so start heppy utk pg esok nya..


*sorry... even sy tau cam ne nak menulis, tp sy still xtau, cam ne nak berckp..
*sorry... even sy tau nak bg idea/cdngan.. tp sy still xtau cam ne nak wt bnda camtu kat sy---- budak yg bernama SYAFIQ!!!

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...