Tuesday, January 20, 2009

donut..yum..yum!!

Tatkala aku post entri nie kerana aku kebosanan.. tapi sebenarnya aku curi tulang..hihi.. aku sedang siapkan assingment yg akan aku present esok hari.. kumpulan aku buat research on Big Apple company.. Ala company yg byk jenis donut tue lah... tau kan?? nyam..nyam.. best nye.. kamu semua nk tau x kami produce donut sendiri.. teror kan kumpulan kami?? hehe.. Rasa mcm best sgt wat keje projek kali nie even ada penat sket.. ia mengajar aku tersenyum semula.. yelah kan dh penat bersedih tapi bila wat keje projek nie, aku dapat release tension sbb nya kami buat ala2 kanak2 kecil..hehe aku dapat mewarna, melukis, menampal, mengunting and mcm2 lagi lah..best sgt kwn2.. korg tau lah kan aku kn dh berminggu2 sedih kn..hehe.. so rite now i would like to enjoy!! hehe.. thank kat eskrem cokelat sbb dh wat sy tersenyum.. kamu juga mampu tersenyum spt sy jika kamu benarkan hati kamu begitu.. kamu yg ajar sy after abg am ajar kamu..hehe.. so aku nk korg tgk gmbr donut2 yg aku nad kwn2 aku produce tue k.. kalo berminat bole lah tempah k.. murah je! to arwen, lia, puteh, zatie, putri, nuar and fadhil thank guy.. even penat and letih tapi aku enjoy and hope sgt next morning presentation and booth kita gempak k!!





4 orang dah komen, anda bila lagi ?:

eSkrEm cKLaT said...

Congrats~~

FAIZZAHARI WANNA BE said...

sedapnye donut korang tp nape mcm kering jek..bkn ke big apple besa die pye donut..xnak bli la

gadiskecil said...

xnak beli xpe..ramai yg dah tempah nie..hihi

nadiahanuar said...

tu donut btol ker???nape kecik sgt..hehe..cm tipu jerk..tp nmpk cm real..heeheh

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...