Tuesday, January 27, 2009

di saat ini

Aku baru je terbaca beberapa blog yg entri mereka semua nyer melambangkan kegembiraan. Ada yg rasa menyayangi and rasa disayangi and hidup mereka dikelilingi kebahagian. Sedangkan aku.... masih lagi begini.. KESEPIAN.. huhu.. Actually aku xd lah sepi mane pun just aku jer rasa mcm tu sbb nyer aku tiada siapa nk berkongsi apa yg aku pikir, rasa and ingin luahkan. Entah lah.. Kenapa aku mesti rasa mcm nie eh? Sedangkan ada je yg sudi menemani kesepian aku tue.. tapi aku je belum bersedia nk terima dia.. Perasaan itu masih belum wujud dlm hati aku.. Mungkin sbb dh terlalu lama aku tggl kan perasaan tue and bila ia nk muncul kembali ambil masa yg sgt lama.. Aku xpernah nyesal xd perasaan itu buat masa sekarang sbb nya aku mmg mintak sgt jauhkan dulu that feeling from my heart since i'm not graduate yet and aku xsedia lagi. Maybe ia akn dtg semula bila aku abes study kot..hehe.. Mak dh pesan tyme study xpayah pikir tue sume..Kesian gak ngn org2 yg ada disekeliling aku.. Mereka mungkin ikhlas.. Apa2 pun biarkan aku dgn diri aku buat masa ini.. Bila aku dh cukup bersedia, perasaan itu akn datang dgn sendiri nya tanpa perlu dipaksa.. MAsih byk lagi yg perlu aku lakukan.. Hasrat aku yg masih belum tercapai.. And kebahagian parents aku yg paling penting and aku perlu balas jasa mereka.. Baru lah aku akn pikirkan tentang diri aku.. Buat mereka yg menanti.. aku xpaksa anda-anda semua menanti sbb mgkin ia ambil masa yg lama.. And my journey take along path to settle it.. so if u ol nk pergi, pergi la.. sy xhalang pun.. k.. Semoga anda semua bahagia and sentiasa dirahmati.. Doakan sy juga begitu..

3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Miss Jaz said...

salam adikku...sigadis kecil..jgnlah begitu....akak jugak mcm tu dulu..masa belajar,memang blajar betul2...tu yg tak de kawan sampai skang nie..tapi tak pe..Allah dah tentukan jodoh kita..usah risau..akan tiba masanyer kita akan gembira..i'll be with u adikku!!!just tell me..i'll listen...i'm a good listener..belajar elok2..tapi kalau ada yg berniat baik apa salahnya...berkawan dulu..tapi jgn biarkan ia diutamakan lebih dari segalanya..bercintalah berpada2...akak doakan adik agar dapat mencapai apa yg adik mahukan..insyaallah...

abangwan said...

Blaja dulu....heheh

abangwan said...

Blaja dulu....heheh

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...