Saturday, December 20, 2008

Tag!!

Hehe..aku tlh di tag oleh yana..mmg aku tggu org tag aku..nk rasa cane lah perasaan di tag nie..upe nyer xd lah pape sgt..cume agk terkejut sbb cm teragak nk singgah page yana..then..tgk2 aku telah di tag oleh nya..tag adalah spt berikut:

1. Do you think you're hot?

sometimes.. hehe sbb ada org kata aku mcm tue.. tapi bkn sbb hot yg popular tue..tapi hot temper da..haha!

2. Upload a favourite picture of you.

3. Why do you like this picture?

nie kawan baik ku yg paling2 aku sayang..gmbr nie di ambil masa hari pertunangan dia..

4. When was the last time you ate pizza?

long time ago (dh xegt)..egt kn last day praktikal nk mkn pizza ngn praktikal mate..tp sume tgh kering..cedih..

5. The last song you listened to.

the song from my blog..tapi bukan aku..

6. What are you doing right now besides this?

waiting sms from him..why take it so long to reply me??

7. What name do you prefer besides yours?

ada org suka pggil me isya..sha..layan je lah..huhu

8. People to tag.

sume yg ada dlm list friend aku tue..haha!!

9. Who is no.1?

erm..org yg paling aku syg..parent aku..

10. No.3 is having
relationship with?

i don't know..

11. Say something about no.5.

dia membuatkan aku selalu teringat kenangan lame..
btw aku suka dia..

12. How about no. 4?

ermm..dia baek and selalu amik berat tntg aku..

13. Who is no.2?

no.2 agak2 sape yea??

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Miss Jaz said...

salam.pasni bleh ler bagi tag kat awak plak yer..he..he..

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...