Monday, December 01, 2008

mengapa saya tertekan??

Hari yg paling tertekan..aku tak tau nak wat ape arini sbb nyer internet yg selama ini menjadi peneman aku menghadapi masalah..dr pagi smpi lah malam nie aku xdpt nk online hanya disebabkan sedikit masalah..geram giler!! aku dh menjerit2 sebab tension sgt..hahaha..tp akhir nya masalah tu selesai jgk..and aku pn post lah something kt blog nie..
Erm semalam adik angkat kesayangan aku dh pn selamat bernikah...dia and husband dia akn berangkat k johor esk pagi..aku sedih tapi xkan aku nak tunjuk kat adik aku tue..yelah ari bahagia dia patut nye aku kene lah happy kan..kami kenal since sekolah rendah lagi..tapi terpisah sbb aku pindah sekolah,,then bila masuk sekolah menengah kami jumpe semula..time tu DIA j yg tahu cmne seronok nyer kami sbb dpt jumpe balik..and after that smpi sekarang kami rapat..tapi dia dh khawin..so pasni dia dh ada tanggungjawab..kene layan suami..kene wt keje rumah..dh xd mase nak layan aku lagi..huhu..sedih nyer..dh la duk jauh lak tue..btw aku sentiasa doa kn kebahagiaan dia sehingga ke ank cucu..semoga hubungan mereka suami isteri kekal hingga je akhir hayat..Amin....

1 orang dah komen, anda bila lagi ?:

gadiskecil said...

bila kita tertekan..apa yg perlu kita buat erk??

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...