Tuesday, December 23, 2008

10 perkata dia akan kata bila dh suka


  1. saya xkn makan kalo awak xmakan.. yela tue~
  2. asyik termenung je sbb egt kn awk.. Adakah benar??
  3. saya akn jaga awk baik2, happy kn awk, spy awk bole tersenyum setiap hari.. Maybe!!
  4. saya nak jumpe awk la~~ rindu konon nye.. Wek!!
  5. ala.. sy nk g balik nie.. Jauh lah pasnie.. Sllu mmg jauh pn kan??
  6. nak gambar awk.. kalo rindu bole tgk.. ish2..xperlu lah tue sume..
  7. seronok nye dpt ckp, dpt jumpe awk.. happy je.. Padahal meluat hurmm..
  8. nnt bgn pagi kejut kn saya k.. kita pn bgn lambat, ada hati nk mintak kejutkan.. haha
  9. jgn nakal2 tau, nnt saya jeloz.. pedulik hape aku!!
  10. sy suka awk.. ayoyo!!

Apa kata survey bila ayat2 nie kita dapat..aku sendiri xtau nk jawab ape..rasa meluat pn ada..kenapa aku mesti rasa mcm tue erk?? mgkin sbb dh lama sgt xdengar kot.. haha!! eiii...entah lah..xd mood nk bercerita tntg ini, bukan sbb aku ego tidak tapi sbb aku dh mula kurang percaya.. saja je bg entri nie.. sbb dh xtau nk update blog nie mcm mane lagi..hihi...

3 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Miss Jaz said...

salam..lain macam jer..he..he..kenapa plak tak lalu dgr kata2 cam2?he..he..blum masanyer..tapi kalu kena dgn org yg betul,rasanyer best kot!!!he..he..

brutally honest said...

Heck, aku tak suka dengar orang cakap ayat-ayat itu. Itu bukan romantik, itu mengada-ngada.

Pergh, kantoi, ade orang cakap macam tu kat kau eh? hehe

yaya said...

yup..btol3..ayat xle bla..buat geli jek..hee

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...