Monday, September 22, 2008

Permulaan yg baik

assalamulaikum..
aku masih lagi berjaga walupun aku tau esk aku terpaksa bgn awal pagi utk bersahur and then aku solat SUBUH..after that aku "terpaksa" pegi kerja..upss!!aku bukan lah staff betul..just trainee jer..began from 2 Jun 2008 until end of December 2008 aku terpaksa menjalani practikal training yg pada mula nyer aku egt teramat lah seronok..tapi~~lama kelamaan aku merasa kan kebosanan yg melampau..huhu..(rutin itu amat membosankan)...nak tak nak kau terpaksa abiskan nyer..

kat ofis ada je keje yg menunggu..huhu..mengadap kertas and segala document yg boleh wat anda sume (muntah)..itu kalo documentation company yg memeningkan..bak kata akak2 kat ofis tu..**filling company ni horror**..abis lah sape yg dapat tu..haha..(gelak jahat)

nway..this is my first time i write a blog..aku sendiri pun xtau sgt tntg blog ni..tapi aku mmg need to shout something out..cuma xdpat medium yg sesuai je lagi..kepada sape2 yg dah mahir and selalu layan blog ni..beri lah tunjuk ajar and give me some comments to improve my blog..tenkiu..

setakat ni dulu..ada masa aku kan post kan yg laen..

~~i'm sleepy already~~
good nite

0 orang dah komen, anda bila lagi ?:

Thank You For Reading Yahhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...